5 idees per conèixer Barcelona de nit

5 idees per conèixer Barcelona de nit

Vas a venir pròximament a Barcelona? Tant si vens amb amics com en parella, són moltes les activitats que podràs fer en aquesta ciutat de nord d’Europa. D’aire cosmopolita i amb una oferta cultural excel·lent, durant el dia quedaràs embriagat per la multitud de llocs per veure; però això sí, Barcelona de nit arriba a ser un lloc màgic.

Encara que a la nit no podràs accedir a increïbles llocs com el Park Güell, la Casa Batlló, la Sagrada Família o el Parc de la Ciutadella, sí que veuràs la màgia de la ciutat en els barris més cèntrics com són Gràcia, el Gòtic o el Raval.

Així mateix, has de saber que quan els barcelonins surten de nit, ho fan veritablement de nit. Com molt aviat, solen sortir per sopar sobre les 22 hores, però la nit sol allargar fins a l’alta matinada. Alguns bars tanquen a les 3h, moment en el qual solen retirar-se a sales de ball o discoteques.

Vols saber què fer a Barcelona de nit? Aquí alguns consells:

1. Plaça Reial

Sens dubte, una de les places més famoses confrontants amb la Rambla. Aquesta espectacular plaça forma un rectangle amb diverses sortides que s’endinsen al barri Gòtic. És un dels punts neuràlgics de Barcelona de nit, ja que en ella es troben diverses discoteques com Sidecar o Jamboree, així com molts bars i restaurants. Una plaça d’allò més animada, a qualsevol hora del dia.

2. El Gòtic, el Born i el Raval

Si vols trobar a veritables habitants a Barcelona de nit, has d’acudir als barris més cèntrics de la ciutat: el Raval, el Gòtic i el Born. Solen perdre als bars en carrers secretes, en cantonades on un turista a primera vista no entraria o en locals clandestins. En concret, el barri de Raval és el que més vida acull durant la nit, gràcies als seus bars, les seves places i l’ambient que s’hi respira.

3. Les places de Gràcia

Una de les coses que estimen els barcelonins, és seure en una plaça a xerrar amb els amics i prendre mentre alguna cosa. Encara que existeixes la prohibició municipal de beure al carrer, sí que és cert que si no s’excedeix en el volum de beguda que es porta a la mà, es pot portar amb si.

Una de les places més famoses on prendre alguna cosa a l’aire lliure és la Plaça de el Sol, a Gràcia, on les nits d’el cap de setmana es reuneixen joves i hi ha un ambient d’allò més festiu.

4. La Font Màgica de Montjuïc

Un dels llocs imprescindibles de Barcelona de nit. Quedaràs impactat per la màgia que desprenen aquestes fonts molt a prop de Plaça Espanya. Un espectacle de música i colors que aconsegueixen fer molt més bella Barcelona.

5. Seure a les platges de Barcelona de nit

Durant l’estiu, aquest és el lloc preferit per passar les nits tant per turistes com per barcelonins. I no ens referim a seure a la sorra (on pots córrer el risc que et robin els teus objectes personals), sinó en la multitud de xiringuitos a les mateixes platges. A més, si el que vols és sortir a ballar, podràs apropar-te a la zona de Port Vell, on es concentren discoteques de tots els estils.

También te puede interesar