Els parcs temàtics de Barcelona

Els parcs temàtics de Barcelona

Estàs pensant en viatjar a Barcelona i vols passar una bona estona en família? Ja pots consultar totes les informacions necessàries per passar el dia en un dels parcs temàtics de Barcelona i propers a la ciutat comtal.

Els parcs temàtics són llocs de diversió aptes per a qualsevol edat: els més petits gaudeixen de tot tipus d’atraccions, i els més grans treuen a la llum els nens que porten dins. ¡Fes ara una ullada als principals i escull el que més t’agradi!

1. Port Aventura

Port Aventura és un dels més emocionants parcs temàtics prop de Barcelona, ​​però també de l’món. Situat als afores de la ciutat de Salou, a Tarragona, aquest fantàstic parc temàtic és ple d’emocionants atraccions.

Entre els seus millors atraccions es troben el poderós Hurakan Condor o el Dragon Khan, les més famoses de l’recinte. Pel que fa a l’Hurakan Condor, es pot veure fins i tot des dels avions a l’proper aeroport de Reus i consisteix en una caiguda lliure de 100 metres; el Dragon Khan és una de les muntanyes russes més esgarrifoses de l’món, amb més de 2 tirabuixons en el seu recorregut.

Si busques allotjament l’hotel Gran Claustre d’Altafulla és una bona opció.

2. Tibidabo

El Tibidabo és una muntanya situada al costat nord-oest de la ciutat de Barcelona. La hi coneix també com la “Muntanya Màgica” ja que des d’ella es pot gaudir d’excel·lents i esplèndides vistes de tota la ciutat i la bellesa de la mar.

El parc temàtic de Barcelona més famós està al cim de la muntanya, a més de 500 m d’alçada i és el més antic de la ciutat. La forma més fàcil d’arribar és amb l’autobús des de Plaça Catalunya que va directe a el parc d’atraccions.

3. Catalunya en miniatura

Si el que vols és gaudir d’un parc d’atraccions diferent i original, et recomanem que visitis ‘Catalunya en miniatura’, on podràs passejar per la regió catalana sense sortir de l’recinte.

‘Catalunya en miniatura’ és un parc temàtic de Barcelona situat a Torrelles de Llobregat i compta amb 147 maquetes d’edificis de Catalunya i Mallorca, així com obres d’Antoni Gaudí.

También te puede interesar