Els millors restaurants de Barcelona

Els millors restaurants de Barcelona

Ets de paladar exquisit, t’agrada sortir i estàs buscant sempre nous sabors? Barcelona és una ciutat que ofereix tot tipus d’establiments en els quals degustar tant la gastronomia local, com és el cas de les tapes, com acollir totes aquelles que arriben a la ciutat comtal. Troba aquí la millor selecció de restaurants de Barcelona!

Hem preparat una llista dels millors restaurants on provar menjars a la ciutat comtal. Preparat per a prendre nota?

1. ABaC

Després d’haver passat per una sèrie d’alts i baixos (alts en el seu antic lloc al Born, la baixa quan es va traslladar fins a la ciutat i va tenir problemes per atraure un públic), ABaC torna a estar en el més alt. Amb Jordi Cruz al capdavant, a qui se li atribueix ser el xef més jove d’Espanya en haver guanyat una estrella Michelin, amb tan sols 25 anys.

Les sales acullen un ambient seriós que busca una experiència experimental on trobar que hi ha molt per aconseguir els seus sucs que flueix aquí amb innovacions com les ostres amb fonoll, o el cabrit amb escuma de sidra.

2. Tiquets

No es pot parlar d’una nova cuina catalana en restaurants de Barcelona sense parlar dels germans Adrià. I tan aviat com fa el santuari de la cuina moderna del Bulli anunciar que està tancant la seva porta, que modernistes tapes bar Tiquets dels germans s’obre.

Aquesta vegada Albert Adrià està a l’comandament a l’Eixample, que ofereix un gust de el passat en forma d’oliva i “essència de mar” d’aire en navalles (navalles), el menú degustació de 33 plats reescrit com “tapes”.

3. Cinc Sentits

Quan Cinc Sentits va obrir les seves portes al maig de 2004, es va proclamar ràpidament com un dels millors llocs de la ciutat per degustar la cuina moderna català Jordi Artal, un xef autodidacta que va créixer al Canadà, però va tornar a les seves arrels d’obrir el restaurant a l’Eixample Esquerra.

La decoració minimalista d’aquest restaurant a Barcelona ofereix un gran marc al seu elegant, i la possibilitat de provar la cuina local a base d’ingredients locals, majoritàriament orgànics i salvatges. Plats com el caviar català amb l’esturió fumat i ou de guatlla escalfat, sorbet de tomàquet amb all “bombolles”, i mousse de xocolata amb nous de macadàmia arbequina gelat d’oli d’oliva i rostir són la base de l’menú degustació sovint canviant.

4. Koy Shunka

Koy Shunka és un brillant exemple de l’gènere MediterrAsian bastant nou i de fet la nova generació de xefs asiàtics a la ciutat (sobretot en japonès), que prenen tècniques delicades de casa i s’apliquen als productes locals.

El menjador és preciós, de pissarra gris fosc, de fusta polida i Zen, però el millor lloc per seure al taulell és d’estil kappo per veure els mestres en el treball, perfeccionant plaques verges de gambes i pèsols de pedra-socarrimat, i lluç galta i tempura de shiso.

5. Moments

Després de la decoració al·lucinant de el restaurant més informal Blanc de l’Mandarin Oriental, Moments pot semblar una mica seriós. El xef, Raül Balam presenta una cuina pura, delicada, extremadament precisa, a més d’oferir una explosió de sabor.

6. Saüc

Saüc ha estat durant molt temps un dels bars moderns que ofereix cuina inventiva més fiable construït fermament sobre el fonament dels clàssics. Quan van arribar a la seva primera estrella, la cuina va adquirir qualitats més avantguardistes com el seu tàrtar d’anguila fumada amb caviar d’arengada i confit de coll de xai, actualment en voga com el nou onglet, als pèsols amb tripa de bacallà i poma àcida. Modernista fins a la medul·la.

Pots trobar més restaurants a Guiacat.

También te puede interesar