Les millors platges al nord de Barcelona

Les millors platges al nord de Barcelona

Si tu també creus que les platges de Barcelona pateixen de massificació, i no suportes no trobar lloc a la sorra en qualsevol moment del dia al juliol o agost, segur que ets dels que decideix sortir de la ciutat comtal a la recerca de bones platges.

El litoral de Catalunya té 114 platges amb la bandera blava de la distinció de qualitat. Barcelona, ​​té 24 platges amb bandera blava a 2013, a sud de Tarragona compta amb 38 platges amb bandera blava i a nord de Girona té 28 platges amb bandera blava. Són moltes les platges que pots trobar tant a nord com a sud de la ciutat de Barcelona, ​​a més de ser fàcilment accessibles amb el tren i l’autobús i sense haver de gastar molts diners.

Des de Barcelona, ​​és fàcil i barat anar en tren a algunes platges molt boniques de la costa de Maresme. Per tan sols 6 a 10 euros per un bitllet senzill, podràs desplaçar-te a la costa nord de Barcelona, ​​on podràs gaudir d’increïbles paisatges com el Masnou, Ocata o Malgrat de Mar. Preparat per donar-te una capbussada?

Per arribar a les platges de l’Maresme amb tren, t’aconsellem agafar la línia de Renfe Rodalies R1 de l’estació de Catalunya sota la Plaça de Catalunya. També es pot agafar la línia de tren R1 de les estacions de Sants, Arc de Triomf o Clot. Per arribar a les platges a nord de Barcelona, ​​és millor agafar el tren R1 amb direcció a Maçenet-Massanes.

Cerca senyals de l’estació amb un cercle vermell i el símbol C per trobar els trens de Rodalies. No et resultarà molt car ja que un viatge en tren d’1 hora arribaràs a Sant Pol de Mar, que costa menys de 10 € un bitllet d’anada i tornada.

Són molts els trens que només van de Barcelona a Mataró i que surten cada 10 -12 minuts, així que si has de triar una platja abans de Mataró i no hauràs d’esperar molt de temps a el tren. Si vols anar més a nord de Mataró.

También te puede interesar