El parc de la ciutadella

El parc de la ciutadella

Moltes grans capitals del món mostren un pulmó verd ideal per a tot tipus d’activitats, mentre que a Barcelona el més semblant que tenim és el gran parc de la Ciutadella.

És cert, Barcelona és una ciutat envoltada de molta vegetació, a la Serra de Collserola, en la seva part nord, però falta encara un lloc més central on es pot gaudir dels arbres i el verd de l’herba. No obstant això, el parc de la Ciutadella presenta molt bones opcions per passar una agradable jornada, per això us animem a seguir les nostres recomanacions sobré què fer en aquest famós i especial parc de Barcelona.

Coses que pots fer al parc de la Ciutadella

  • A peu: el més obvi. La Ciutadella és un gran parc que és ideal per fer un bon passeig amb els teus amics o la teva parella, lluny de l’enrenou d’una ciutat tan massificada com la ciutat de Barcelona. Els diferents estanys, salts d’aigua i escultures, sens dubte, amenitzen el seu passeig.
  • Esports: pocs llocs que es troben tan agradables a Barcelona per fer esport, ja sigui córrer, anar en bicicleta, estirar-se, o fins i tot aprofitar algunes instal·lacions per jugar a tennis de taula i altres activitats.
    Passeig en vaixell: a la llacuna central es pot llogar una embarcació petita en la qual fer una passejada curta, envoltada d’ànecs i altres animals.
  • Visites culturals: diversos edificis importants es troben al parc de la Ciutadella. Sense anar més lluny, és la seu de la seu del Parlament de Catalunya. No obstant això, també es pot passar per l’hivernacle, el castell dels tres dragons, o la rèplica de l’escultura “el desconsol” de Josep Llimona.
  • Anar picnicking: si viatjar a Barcelona i prefereixen estalviar amb entrepans i menjar senzill, aquest és un molt bon lloc per relaxar-se i menjar en pau. Trobareu diverses zones d’herba on podeu reposar la força, estirar i descansar les cames.
  • Anant al Zoo: el zoològic de Barcelona, que té molts anys d’antiguitat, també està situat al parc de la Ciutadella, i pot ser una activitat molt divertida i interessant per fer amb els més petits.

Com arribar al parc de la Ciutadella

En cas que no sàpigues on és o com arribar a aquest parc especial, tens dues opcions. Una mica especial és agafar la línia de metro vermella i baixar a la parada Arc de Triomf (arc de Triomf). Només has de baixar uns minuts l’avinguda que aquest espectacular monument presideix, una cosa que et recomanem. L’altra opció és agafar la línia groga i baixar a la parada Ciutadella-Vila Olímpica, gràcies a la qual accedirà al Parc des de l’esquena en un batec del cor.

También te puede interesar