Passejar per Barcelona

Passejar per Barcelona

Pot ser que no hi hagi millor sensació en viatjar que simplement vagant sense rumb i amb l’únic objectiu de deixar anar. Passejar per Barcelona pot donar-te moments magnífics ja sigui en solitud o acompanyat. Avui us volem proposar diversos passejos a Barcelona que tinguin un encant especial en si mateixos. No parlarem de monuments o restaurants, no parlarem de res més que caminar per Barcelona.

El seu ambient, els seus cels i la seva brisa fan que passejar per Barcelona sigui sempre una gran opció per gaudir de la màgia de Barcelona. Els seus carrers, edificis, el mar, les olors, tot el que significa imbuir l’essència d’una ruta per Barcelona sense rumb.

Rutes per Barcelona: del mar a la muntanya

Podria dir-te unes mil rutes a través de Barcelona i encara hi hauria un altre miler per sumar. Sense ser una ciutat immensa, tot i que és una de les capitals turístiques d’Europa, podem dividir la ciutat en molts passejos per Barcelona. Però Comencem amb unes rutes molt agradables i lleugeres per la ciutat de Barcelona. Si em permets, et portarà a través de Barcelona verticalment, des de la bella Mediterrània fins a les muntanyes del Carmel, on acabarem admirant les increïbles vistes de Barcelona.

Passeig Barcelona: el mar

Comencem aquest passeig per Barcelona al moll de la fusta, sentim la brisa marina i l’agradable calor del sol, present a Barcelona la majoria dels dies de l’any independentment de la temporada en què ens trobem. Aquesta ruta gratuïta per Barcelona s’ha de fer obrint bé els ulls i mirant els detalls que abans passaven desapercebuts. Com les escultures d’art modern repartides per tota la Barceloneta, encara que vull ressaltar una que em fascita “l’estrella ferida”, encara que popularment es coneix com “els cubs tortes”.

Passejant per Barcelona: Las Ramblas

Si hi hagués una definició gràfica del que significa caminar per Barcelona, seria precisament la Rambla. Aquesta avinguda et transporta a un món de fantasia des del Colom fins a l’inici del passeig de Gràcia. No només artistes de carrer, que afecten aquesta fantasia, sinó també diversos edificis que trobarem als costats de les Rambles, el gran Liceu i la casa dels paraigües, tot i que el seu nom oficial és “Casa Bruno Cuadros”.

Ruta pel barri gòtic de Barcelona

Quan vegi els paraigües, els fans i el Big Dragon en un edifici situat a la part dreta de les Rambles en un racó, sabrà que ha d’anar al barri gòtic. Descobreix els carrerons laberíntils, avui plens de botigues de roba, alimentació i tecnologia, habitades per gent de llocs llunyals, turistes i majoritàriament treballadors. Mentre ets, no et perdis la catedral de Barcelona, majestuosa al costat de les seves cartes de Barcino en honor del passat romà de la ciutat. Però una mica amagat el que no pots deixar de veure és “el Beso” de l’artista Joan Fontcuberta, un mural que representa que el món neix en cada petó.

Ruta Gaudí Barcelona

Barcelona és la ciutat d’Antoni Gaudí, és la seva musa i que es nota quan passeges per Barcelona, pels seus carrers, a través dels seus edificis, tot recorda a Gaudí. És per això que en aquest passeig per Barcelona no hi havia escassetat d’algunes de les obres més belles d’aquest geni arquitectònic. El primer que es troba pujant pel passeig de Gràcia és la casa Batlló, és preciós a l’exterior però encara més sorprenent a l’interior. No se’l pot saltar com això és un Must-See. Dit això, només estem passejant per Barcelona, així que un altre dia hauràs de tornar. Igual que espectacular és la Pedrera o la casa Milà, i sembla que els edificis que Gaudí construïren prenen una vida pròpia.
interessat en altres passejades o rutes als afores de Barcelona.

Ens desviem una mica per veure l’essencial, única i irrepetible Sagrada Família, que no necessita presentacions. Admetre-ho durant un temps, perdre la pista del temps amb una mirada perduda i somiar que un dia ho veurà acabat. La Casa Vicens és la següent parada, ja a l’autèntic i inimitable barri de Gràcia. Aquest edifici és important perquè va ser la primera gran obra del nostre arquitecte favorit. L’interior és molt especial, així com el seu exterior. I finalment, arribem a la joia de la Corona de Gaudí a Barcelona, amb permís de la Sagrada Família. El Parc Güell és un lloc on, aquí, la fantasia es torna veritable.

Vistes de Barcelona des dels búnquers del Carmel

Acabem aquesta ruta a peu creuant Barcelona en dues hores des del mar fins al cim, el turó de la Rovira. Aquí tenim un dels millors miradors de la ciutat i em sembla la millor manera d’acabar aquest dia que ens ha portat a fer un passeig per Barcelona, almenys, a través d’alguns dels punts més emblemàtics de la bella Barcino.

También te puede interesar